Pris: 219,00 DKK
Mængederabat:
  • Ved køb af 2 eller flere: 165,00 DKK
Producent: Spanien
Varenummer: Årgang 2015
Lagerstatus: 4

Vina Mein Blanco

 

Beskrivelse

60% Treixadura, Godello, Albariño, Loureira og Torrontes. Kun 5% af alle vine i Ribero er produceret på disse udsøgte druer.

Komplekse og fine aromaer af frugt og blomster: jasmin, æble, rosenblade, kamille og laurbær.

Vinen er udsøgt, både kraftig, blød, frisk og på en gang yderst behagelig. Prøv den til fisk og alle former for skaldyr.

Årgang 2007 fik 90 point i Robert Parker.

Årgang 2012 fik 91 point i Robert Parker.

 

Område

Skøn hvidvin fra D.O. Ribeiro i Galicien på et blend af Treixadura, Godello, Loureira, Albariño, Torrontes og Lado.

Huset

Vinhuset blev grundlagt i 1988 af Javier Alén, der var med til at sætte baren i Ribeiro. Siden 2014 årgangen er udviklingen af de vine, der bliver produceret på vingården, blevet tilset af Comando G, som de seneste år har høstet stor anerkendelse i vinverdenen.

 


Viña Mein, S.L.
Super producent fra byen Loreiro, etableret i 1988, og med en årlig produktion på kun knap 100.000 flasker. Huset stammer fra 1600-tallet, og det ser ud som om, det vokser ud af en kæmpestor granitsten Disse kolossale sten er typiske for Galicien, hvor det bakkede terræn i højere grad består af store sten oven på hinanden end af solid klippegrund. Det ser dramatisk ud, men stenene har også ofte en praktisk funktion idet de yder skygge til vinmarksarbejderne i sommervarmen. Chefvinmageren hos Viña Mein er Ricardo Vázquez. Vina Mein er med i Riveiros do Avia som er en forening af fire små kvalitets-bodegaer i Ribeiro. Siden år 2000, hvor Riveiros do Avia blev grundlagt, har bodegaerne stået sammen om markedsføringen af deres vine.


Læs mere om Vina Mein

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!
Dårlig God