Pris: 210,00 DKK
Mængederabat:
  • Ved køb af 3 eller flere: 135,00 DKK
Producent: USA
Varenummer: Årgang 2015
Lagerstatus: 11
Tags: Cabernet

Lander-Jenkins Cabernet Sauvignon

 

Cabernet Sauvignon har i mange år været den mest populære drue i Californien.

Vinen er baseret på Cabernet Sauvignon udvalgt fra flere vinmarker, herunder Napa Valley. Efter gæring har vinen lagret 6 måneder på en blanding af franske og amerikanske egetræsfade.

Aromaen er rig på nuancer af røde bær, solbær, skovbund samt søde krydderier fra fadene. Smagen er herlig saftig og pakket med en intens rød frugt og en lang blød eftersmag afsluttende med fornemme tanniner.

Lander-Jenkins Cabernet Sauvignon er en oplagt vin til f.eks. grillet og braiseret kød. Vi anbefaler at dekantere vinen 1 time før servering ved 15-16 grader.

 

Double Gold - Japan Women's Wine Award 2018:

 

4/6 stjerner hos Alt Om Vin i testen "De bedste bøfvine over 100 kr.":

"Solmoden let sødmefuld frugt af thaibær og solbær. Ristede fadnoter, kamfer mynte og solbærblade i god harmoni. Cremet mellemfyldig Cabernet Sauvignon med en let stilket finish."

- Alt Om Vin, december 2017

 

4 stjerner - Ekstra Bladet:

"Tør med sødmefuld i frugten. Solbær, peber og varme krydderier. I eftersmagen fadpræg og bløde runde tanniner. Meget imødekommende med en frugtig afslutning."

- Thomas Rydberg, december 2017

 

Robert Parker/The Wine Advocate om årgang 2013:

"California Wine Value"

 

 

Lander-Jenkins

Morgan Zainovich er 3. generation ejer og vinmager på Lander-Jenkins. Familien har en lang tradition for landbrug og produktion af vin i Californien. Markerne kommer fra områder i og omkring Monterey, Lodi og Napa Valley, hvor de dyrkes så naturligt som muligt og med største respekt for naturen og klimaet. Dette er klassiske californiske vine med dybde, intensitet og kompleksitet fra et spændende familieejet vinhus, som har vundet talrige priser og udmærkelser og er blevet kaldt "California Wine Value" af Robert Parker/The Wine Advocate.

 

Link til Lander-Jenkins' website

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!
Dårlig God