Pris: 100,00 DKK
Mængederabat:
  • Ved køb af 3 eller flere: 60,00 DKK
Producent: Italien
Varenummer: Årgang Non Vintage
Lagerstatus: 13

Corte Ai Cipressi


Corte Ai Cipreses er en populær syditaliensk nyhed. Dejlig blød frugtsødme og masser af "value for money"!

 

Blød og solmoden i populær syditaliensk stil. Lavet på et populært "trekløver": Primitivo og Negroamaro fra Apulien samt Nero d’Avola fra Sicilien.

Flot dyb farve med lilla nuancer. Intens duft af sorte kirsebær, blomme og brombær, med strejf af svesker, peber, nellike, kanel og lakrids. Smagen er dejlig frugtfyldig og afrundet med silkebløde tanniner. Drik nu, eller gem 3-4 år.

5 stjerner i Vinavisen
"De tre druer Primitivo, Negroamaro og Nero d'Avola afslører, at denne italienske "bordvin" må komme fra støvlehælen - eller et sted dernedefra. Primitivoen sider ved rattet, de to andre druer kører med, og tilsammen udfolder de en ren frugtsmag, bløde tanniner og en charmerende sødme. Flasken har skruelåg."

Anbefales til grillet kød, gris, pasta & pizza, simreretter og italienske specialiteter. Nyd vinen ved 16-18°C.

Corte Ai Cipressi er fremstillet på et blend af syditalienske druer, hhv. Primitivo og Negroamaro fra Apulien samt Nero d'Avola fra Sicilien. Vinen er fremstillet i en frik, blød og bærfrugtig stil med kortvarig modning på ståltank.

Agricole Selvi er et relativt nyt og toscansk baseret vinfirma, som blev grundlagt i 2006 af Andrea Falorni. Familien har fire generationers erfaring fra vinbranchen.

Med Andrea Falorni ved roret har Agricole Selvi vokset sig til et stort, moderne og ambitiøst vinfirma – med klart fokus på kvalitet og eksport.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!
Dårlig God